Leibomen

Hieronder een selectie van de leibomen in ons assortiment. Deze leibomen zijn in verschillende hoogtes en diktes leverbaar, voor een prijsopgave kunt u het beste contact opnemen of tijdends openingstijden even langskomen

Leibomen in ons assortiment

Acer campestre

Acer campestre

Zeer mooie leiboom. Kan goed tegen luchtvervuiling en stelt weinig eisen aan de grond. Prachtige gele verkleuring van de bladeren in de herfst.

Carpinus betulus - Leihaagbeuk

Carpinus betulus - Leihaagbeuk

Dit is, naast de leilinde, een van de beste leibomen. Veel voordelen zoals vroeg in het blad en laat weer uit het blad. Als je ze 150 cm uit elkaar zet dan komen de bamboerekken tegen elkaar aan en is het meteen een geheel. Voor wie creatief is kan er ook 'blokken' van maken' en het is ook heel eenvoudig om er etages boven te maken. Je koopt ze met 4 etages. De bomen op de foto hebben inmiddels 9 etages.

Liquidambar styracyflua - Lei amberboom

Liquidambar styracyflua - Lei amberboom

Sterke boom. Prachtige herfstkleur. Decoratieve stam. Geschikt voor grote en kleine tuinen. Goed te snoeien. Gebruik een zak potgrond en een boompaal. 

Prunus laurocerasus 'Caucasica'

Prunus laurocerasus 'Caucasica'

Groenblijvende leiboom. NB. Bij alle groenblijvende leibomen is er kans op schade in de winter.

Pyrus calleryana 'Chanticleer'

Pyrus calleryana 'Chanticleer'

Hij bloeit met witte bloemen in het voorjaar. Glimmend blad tot laat in de herfst. Het blad verkleurt rood-bruin. Gebruik potgrond bij het planten en boompalen. Geschikt voor kleine en grote tuin. Ook verkrijgbaar als gewone boom.

Tilia Palida

Tilia Palida

Tilia pallida of koningslinde. Dit is de meest voorkomende leilinde soort. Zeer geschikt voor kleinere tuinen. Sterke boom, waarschijnlijk ook de eerste bomen waar ze leibomen van maakten. Kan gemakkelijk 100 jaar oud worden. We hebben deze leilinde in verschillende maten.