Bomen

Bestel nu bomen extra voordelig! Bestel vóór zaterdag 13 oktober bomen!!!! De bomen zijn dan met de plantactie op 19 en 20 oktober leverbaar.

De herfst is de beste tijd om bomen en struiken uit de volle grond te planten.
Let op: sommige planten/bomen zijn alleen op bestelling leverbaar.


Let op: Na bestelling krijgt u bevestiging van uw bestelling. ( Dit kan soms iets langer duren.)
Sommige bomen zijn beperkt leverbaar, hierbij geldt wie het eerst komt.....

BOMEN 
Bestel nu, zo snel mogelijk, maar uiterlijk 13 oktober, en u ontvangt de actiekorting bij ophalen op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober .

De bomen zijn vers gerooid, dus direct van de kwekerij in uw tuin.

Daarnaast hebben we een aantal bomen, pot gekweekt, die nu al in de tuin kunnen worden gezet.

De actieprijzen van de bomen zijn geldig als voor 13 oktober wordt besteld. Bestellen kan nu per mail of via ons contactformulier. Zie onze lijst hieronder waaruit u kunt bestellen. U krijgt een bevestiging terug. (Dit kan soms enige tijd duren) Let op, bij late bestelling kunnen sommige planten/bomen uitverkocht zijn!!
Staat de boom die u hebben wilt er niet bij dan kunt u prijsaanvraag doen. Doe dit dan wel zo snel mogelijk, in ieder geval voor 13 oktober. Belangrijk is dan dat u vermeldt:
Welke boom u hebben wilt. (latijnse naam om vergissing te voorkomen)
De maat van de boom en de stamhoogte
.

Klik hier voor de bomen uit de bomenactie

Bomen verkopen wij in allerlei maten, voor de grote en de kleine tuin. Hieronder een overzicht van veel bomen die wij verkopen. Let op: sommige planten/bomen zijn alleen op bestelling leverbaar. 
Staat de boom waar u naar op zoek bent hier niet tussen, dan kunt u altijd prijsopgave doen. Belangrijk is dan dat u vermeldt:
Welke boom u hebben wilt (Latijnse naam om vergissing te voorkomen).
De maat van de boom en de stamhoogte.

Hier nog even wat handige tips op een rijtje:
- Als er bij de omschrijving bijvoorbeeld 8-10 staat, dan betekent dit de stamomtrek in cm op ongeveer 1 meter boven de grond.
- 180 cm stam betekent: De stam is 180 cm, daarboven komt de kroon. De lengte van de stam wordt gemeten boven de wortels tot aan de onderste takken.Bij sommige bomen wordt de lengte van de boom vermeld.
- Gebruik altijd goede potgrond (aan een mooie zak heb je niets, het handboek voor de bloemisterij van van Raalte zei indertijd al: koop altijd potgrond bij een te goeder naam en faam bekend staande firma!) 
- Plant nooit te diep en zorg ervoor dat als het regent het water niet naar de boom kan lopen. Geef water als het droog is. 
- Gebruik altijd 1 of meer boompalen en zet de boom goed vast.
Op onze website kunt u zien hoe de werkvolgorde is om een boom te planten: klik daarvoor hier.

Bomen in ons assortiment

Bolbomen

Dakbomen

Leibomen

Zuilbomen

Groenblijvende (bol)bomen

Fruitbomen

Overige bomen